Konu
:
Karnabahar Graten
Yalnız Mesajı Göster
Karnabahar Graten
06-25-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Karnabahar Graten
Gereçler:
1 orta boy karnabahar
Tuz
Beyaz sos:
3 tepeleme yemek kaşığı un
2 tepeleme yemek kaşığı margarin 2,5 bardak süt
Tuz-karabiber
Üstü için:
1 bardak rendelenmiş kaşar peyniri
1 yemek kaşığı tereyağı veya margarin
Yapılışı:
1
Karnabaharın kök ve yapraklarını kesip çıkartın
Koçan kısmını ayırmadan 4 parçaya bölün
Kaynar tuzlu suya koyup biraz haşlayın
( kapağını aralık bırakın)
Sudan çıkarıp çiçekleri ve dallarıyla birlikte parçalara bölün
2
Beyaz sos gereçleriyle sosu hazırlayın
Karnabaharın üzerine biraz tuz ve karabiber serpin
Üzerine beyaz sos yayın, kaşarpeyniri serpin ve bir kaşık eritilmiş yağ gezdirin
Fırında üzerini kızartın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul