Konu
:
Sarımsak Turşusu
Yalnız Mesajı Göster
Sarımsak Turşusu
06-26-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Sarımsak Turşusu
Malzemeler:
Taze sarımsak
Sirke
Limon tuzu
Toz şeker
Tuz
Su
Yapılışı:
Taze sarımsaklar yıkanır
Bidona yerleştirilir
Üzerine tuzlu su eklenir
Günde bir defa suyu boşaltılıp tekrar tuzlu su eklenir
Bu işleme 3 gün boyunca tekrar edilir
4
gün sirke,tuz,limon tuzu,toz şeker ve su karıştırılıp sarımsakların üzeri kapanana kadar eklenir
Arada sırada kontrol edilerek ters düz edilir
Bir 1-2 hafta sonra turşunuz hazır
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul