Konu
:
Teriyaki Soslu Antrikot Izgara
Yalnız Mesajı Göster
Teriyaki Soslu Antrikot Izgara
06-26-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Teriyaki Soslu Antrikot Izgara
Malzemeler:
500 gr dana ya da kuzu eti
1 diş sarımsak
1 diş sarımsak kadar zencefil
Yarım çay bardağı teriyaki sos
Yarım çay bardağı zeytinyağı
1 su bardağı süt
1 adet soğanın suyu
Karabiber
Kekik
Yapılışı:
1- Derin bir kapta teriyaki sos, süt, soğansuyu ve zeytinyağını karıştırın
2- Zencefil ve sarımsağı sos kabına rendeleyin
3- Baharatları ekleyerek iyice karıştırın
4- Etleri kaba koyarak iyice karıştırın
Kabın üzerini streç film ile kaplayarak buzdolabında en az 2 saat en çok 1 gün dinlendirin
5- Izgara yapmadan önce buzdolabından çıkartın
6- Önceden ısıtıp hafifçe yağladığınız tavada önlü arkalı kızartın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul