Konu
:
Sucuklu Kuru Fasulye
Yalnız Mesajı Göster
Sucuklu Kuru Fasulye
06-26-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Sucuklu Kuru Fasulye
Malzemeler:
500 gr kuru fasulye
Yarım kangal sucuk
2 adet orta boy kuru soğan
Yarım çay bardağı zeytinyağı
2 yemek kaşığı biber ya da domates salçası
Tuz
Yapılışı:
1- Bir gece önceden fasulyeyi ayıklayıp yıkayın ve ılık su ile ıslatın
2- Islatıp yumuşayan fasulyeyi yemeği yapmadan hemen önce süzün
3- Soğanları yemeklik, sucukları ile halka halka doğrayın
Tencereye zeytinyağını, soğanları ve tuzunu koyup orta ateşte pembeleşinceye kadar kavurun
4- Üzerine salçayı ilave edin ve 1 dakika daha kavurun
5- Sucukları ekleyip 1 dakika daha kavurun
6- Son olarak fasulyeleri e fasulyelerin üzerini 2 parmak geçecek kadar sıcak suyu ekleyin
25 – 30 dakika kadar kapağı kapalı olarak pişirin, fasulyeler istediğiniz kıvamda pişince ocaktan alın ve sıcak servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul