Yalnız Mesajı Göster

Fırında Mantarlı Tavuk

Eski 06-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Fırında Mantarlı Tavuk



400 gr kuşbaşı tavuk göğüsü
300 gr mantar
2 adet orta boy kuru soğan
1 paket çiğ krema (200 ml)
Tuz
1 yemek kaşığı margarin
Karabiber
1 adet limon
Yapılışı:
1- Soğanları soyun ve piyazlık doğrayın Mantarları yıkayın ve 4 parçaya bölün
2- Geniş bir fırın kabına doğradığınız soğan, mantar ve tavukları alarak alt üst edin Tepsiye margarini küçük parçalar halinde dağıtın
3- Üzerine tuz, baharat ve kremayı ekleyin Son olarak limonu dilimleyin ve yemeğin üzerine dizin
4- 180 derece önceden ısıtılmış fırında yaklaşık 40 dakika pişirin Sıcak servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla