Konu
:
Fırında Mantarlı Tavuk
Yalnız Mesajı Göster
Fırında Mantarlı Tavuk
06-26-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Fırında Mantarlı Tavuk
400 gr kuşbaşı tavuk göğüsü
300 gr mantar
2 adet orta boy kuru soğan
1 paket çiğ krema (200 ml)
Tuz
1 yemek kaşığı margarin
Karabiber
1 adet limon
Yapılışı:
1- Soğanları soyun ve piyazlık doğrayın
Mantarları yıkayın ve 4 parçaya bölün
2- Geniş bir fırın kabına doğradığınız soğan, mantar ve tavukları alarak alt üst edin
Tepsiye margarini küçük parçalar halinde dağıtın
3- Üzerine tuz, baharat ve kremayı ekleyin
Son olarak limonu dilimleyin ve yemeğin üzerine dizin
4- 180 derece önceden ısıtılmış fırında yaklaşık 40 dakika pişirin
Sıcak servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul