Konu
:
Kaşarlı Tavuk Dürüm
Yalnız Mesajı Göster
Kaşarlı Tavuk Dürüm
06-26-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Kaşarlı Tavuk Dürüm
Malzemeler:
500 gr
Kemiksiz but biftek yada kalça şiş
4 adet yeşil biber
2 adet lavaş ekmeği
Tuz, kırmızı pul biber, kekik
2 yemek kaşığı ketçap
250 gr
kaşar peyniri
Garnitürler:
Patates kızartması, salatalık, domates, marul
İsteğe göre salatalık turşusu
Tavuk Dürüm Nasıl Yapılır?
Yapılışı:
1
But bifteklerinizi tos makinanıza yada yağsız tavaya 1 but bir biber şeklinde yanyana dizin
2
Tost makinasının kapağını kapatmadan çevire çevire istediğiniz kıvamda pişirin
2 tarafıda piştikten sonra lavaşınızı tavukların üzerine koyarak ısıtıp yumuşatın
3
Tavaşınızı tabağa yayın ve biraz ketçap sürün
İçine istediğiniz miktarda garnitür, baharat ve tavuk eti ekleyin
En son ince dilimlediğiniz kaşar peynirlerini etlerin üzerine dizin ve dürün yapın
4
Hazırladığınız dürümleri sıcak tost makinasına koyn ve üzrine hafifçe yağ sürün
Kaşarlar eriyene kadar ısıtıp sıcak servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul