Konu
:
Pirinç Çubuklu Pane Tavuk
Yalnız Mesajı Göster
Pirinç Çubuklu Pane Tavuk
06-26-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Pirinç Çubuklu Pane Tavuk
Malzemeler:
Yarım paket pirinç çubukları (metroda var japon pirinci)
4 adet tavuk göğsü
2 yemek kaşığı yoğurt
yarım çay bardağı süt
1 yemek kaşığı tereyağ
yarım paket peynirli bisküvi
yarım paket tuzlu bisküvi
Yapılışı:
1
aşama
Yoğurt ,süt ve erimiş tereyeğını bir kapta iyive karıştırın
Tavuk göğüslerini julyen doğrayın
(uzun uzun) bu karışıma katın iyice karıştırın ve bzudolabında makarnalar olana kadar bekeltin
2
Bisküvileri karıştırarak blenderdan geçirin
Derin bir kaba alın
3
Pirinç çubuklarını aynı makarna gibi pişirin
4
Fırınınızı 180 derecede ısıtın
Tavukparçalarını karışımdan tek tek çıkarın,üzerinden sosu biraz sallayarak etın ve bisküvi tozuna bulayıp tepsiye yerleştirin
Tümü bittikten sonra 250 derecede 20 dk
pişirin
5
Tabağa makarnaları koyun tavuklarla birilikte servis yapın
AFİYET OLSUN
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul