Yalnız Mesajı Göster

Pirinç Çubuklu Pane Tavuk

Eski 06-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Pirinç Çubuklu Pane Tavuk



Malzemeler:
Yarım paket pirinç çubukları (metroda var japon pirinci)
4 adet tavuk göğsü
2 yemek kaşığı yoğurt
yarım çay bardağı süt
1 yemek kaşığı tereyağ
yarım paket peynirli bisküvi
yarım paket tuzlu bisküvi
Yapılışı:
1 aşama
Yoğurt ,süt ve erimiş tereyeğını bir kapta iyive karıştırınTavuk göğüslerini julyen doğrayın (uzun uzun) bu karışıma katın iyice karıştırın ve bzudolabında makarnalar olana kadar bekeltin

2 Bisküvileri karıştırarak blenderdan geçirin Derin bir kaba alın
3 Pirinç çubuklarını aynı makarna gibi pişirin
4 Fırınınızı 180 derecede ısıtın Tavukparçalarını karışımdan tek tek çıkarın,üzerinden sosu biraz sallayarak etın ve bisküvi tozuna bulayıp tepsiye yerleştirinTümü bittikten sonra 250 derecede 20 dk pişirin
5 Tabağa makarnaları koyun tavuklarla birilikte servis yapın
AFİYET OLSUN

Alıntı Yaparak Cevapla