Konu
:
Sebzeli Tavuk
Yalnız Mesajı Göster
Sebzeli Tavuk
06-26-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Sebzeli Tavuk
2 adet tavuk göğsü
1 çay bardağı zeytinyağı
1 adet orta boy kuru soğan
1 adet orta boy havuç
1 adet orta boy patates
1 su bardağı su
1 adet yeşil biber
5 adet mantar
Sıvıyağ
Tuz, karabiber
isterseniz 1 tatlı kaşığı salça
Yapılışı:
Tavuk göğüslerini kuşbaşı doğrayın
Soğan, patates ve havuçları soyarak yemeklik doğrayın
Mantar ve biberi ince ince kıyarak tüm malzemeyi hazırlayın
ssıvıyağda kavurun
1′er dakika arayla yeşil biber, havuç, patates ve mantar ekleyerek sebzeleri kavurmaya devam edin
En son kuşbaşı tavukları ekleyin ve göğüs etinin rengi beyaz olana kadar kavurmaya devam edin
Etlerin rengi istediğiniz kıvama gelince suyunu ve tuzunu ekleyerek kapağını kapatın ve sebzeler yumuşayana kadar pişirin
Sıcak servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul