Konu
:
Etli Nohut
Yalnız Mesajı Göster
Etli Nohut
06-26-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Etli Nohut
1 koserve nohut yada 3 su bardağı haşlanmış nohut
250 gr
kuşbaşı koyun eti
2 yemek kaşığı zeytinyağı,
1 büyük boy kuru soğan,
1 adet orta boy domates,
1 yemek kaşığı domates salçası,
yeterince tuz,
6 su barağı sıcak su
Hazırlanışı:
Soğanı ve domatesi yemeklik doğrayın, kuşbaşı eti yıkayarak süzülmeye bırakın
Tencereye sıvıyağı koyun, soğanları çok az tuz ekleyerek pembeleşene kadar kavurun
Önce domatesi sonrada salçayı ekleyerek 2 dakika daha kavurun, en son etin tamamını ekleyin ve et suyunu salıp tekrar çekene kadar kavurmaya devamedin
Nohutları ve sıcak suyu ekleyerek kısık ateşte etler iyice yumuşayana kadar pişirin, ocaktan almadan 5 dk
önce tuzunu ekleyin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul