Konu
:
Etli Taze Fasulye
Yalnız Mesajı Göster
Etli Taze Fasulye
06-26-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Etli Taze Fasulye
Malzemeler:
150-200 gr
kuşbaşı et
2 adet ortaboy soğan
1 kg
fasulye
1 çaybardağı zeytinyağı
2-3 diş sarımsak
2 adet ortaboy domates
2 bardak sıcaksu (miktar arttırılabilir)
Tuz
Karabiber
Yapılışı:
Fasulyeleri yıkayın, kılçıklarını alın ve istediğiniz büyüklükte doğrayın
Orta boy yada büyükboy bir tencerenin içine sıvı yağı koyup kızdırın ve etleri kavurun
Etler suyunu salınca yemeklik doğradığınız soğan ve sarımsakları ilave ederek kavurmaya devam edin
Soğanlar pembeleşince fasulyeleri ekleyerek sararıncaya kadar kavurun
En son yemeklik doğranmış domatesleri ve suyu ekleyerek fasulyeler yumuşayana kadar pişirin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul