Yalnız Mesajı Göster

Etli Taze Fasulye

Eski 06-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Etli Taze Fasulye



Malzemeler:
150-200 gr kuşbaşı et
2 adet ortaboy soğan
1 kg fasulye
1 çaybardağı zeytinyağı
2-3 diş sarımsak
2 adet ortaboy domates
2 bardak sıcaksu (miktar arttırılabilir)
Tuz
Karabiber

Yapılışı:
Fasulyeleri yıkayın, kılçıklarını alın ve istediğiniz büyüklükte doğrayın Orta boy yada büyükboy bir tencerenin içine sıvı yağı koyup kızdırın ve etleri kavurun
Etler suyunu salınca yemeklik doğradığınız soğan ve sarımsakları ilave ederek kavurmaya devam edin Soğanlar pembeleşince fasulyeleri ekleyerek sararıncaya kadar kavurun En son yemeklik doğranmış domatesleri ve suyu ekleyerek fasulyeler yumuşayana kadar pişirin

Alıntı Yaparak Cevapla