Yalnız Mesajı Göster

Pratik Tas Kebabı

Eski 06-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Pratik Tas Kebabı



Malzemeler:

500 gr kuşbaşı et
2 soğan
1 yemek kaşığı salça
1-2 yemek kaşığı sıvıyağ
tuz
karabiber
Yapılışı:
Kuşbaşı etleri öncelikle az bir yağda suyunu salıp tekrar çekene kadar pişiriyoruz Etler iyice pişip yumuşadıktan sonra soğanları ekleyip biraz daha yağ koyarak kavuruyoruz
Soğanlarında piştiğine emin olduktan sonra salçayı ekliyip biraz daha karıştırıyoruz En son olarak etlerin biraz üzerini geçicek kadar su koyup kısık ateşte 15-20 dk pişiriyoruz
Yemek tamamdır yanına patates kızartması, pilav yada püre ile servis yapabilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla