Konu
:
Pratik Tas Kebabı
Yalnız Mesajı Göster
Pratik Tas Kebabı
06-26-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Pratik Tas Kebabı
Malzemeler:
500 gr kuşbaşı et
2 soğan
1 yemek kaşığı salça
1-2 yemek kaşığı sıvıyağ
tuz
karabiber
Yapılışı:
Kuşbaşı etleri öncelikle az bir yağda suyunu salıp tekrar çekene kadar pişiriyoruz
Etler iyice pişip yumuşadıktan sonra soğanları ekleyip biraz daha yağ koyarak kavuruyoruz
Soğanlarında piştiğine emin olduktan sonra salçayı ekliyip biraz daha karıştırıyoruz
En son olarak etlerin biraz üzerini geçicek kadar su koyup kısık ateşte 15-20 dk
pişiriyoruz
Yemek tamamdır yanına patates kızartması, pilav yada püre ile servis yapabilirsiniz
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul