Konu
:
Gulaş
Yalnız Mesajı Göster
Gulaş
06-26-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Gulaş
1 kilo kuşbaşı dana eti
3 adet soğan
karabiber
kırmızı biber
tuz
yarım kaşık kekik
maydonoz
bir yemek kaşığı sirke
bir tahtakaşığı un
Yapılışı:
Tereyeğı eritip dana etini ilave edin pişmine yakın içine üç adet halkahalinde doğranmış soğanı ekleyin
Soğanlar sararınca karabiber, kırmızı biber, yarımkaşık kekik ve tuz ilave edip kısık ateşte pişmeye bırakın
Bir yemek kaşığı sirke ilave edip etler pişmeye yakın yarım litre su ekleyin
Bir kepçe et suyu alın, bu suya bir tahta kaşığı unu bulamaç yapın etlere ekleyin ve etler yumuşayıncaya kadar pişirin, maydanoz ekleyip servisi yapın
AFİYET OLSUN…
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul