Konu
:
Soslu Tavuk Kanadı
Yalnız Mesajı Göster
Soslu Tavuk Kanadı
06-26-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Soslu Tavuk Kanadı
Malzemeler:
10-15 adet kanat
2-3 yemek kaşığı salça
karabiber
kırmızı biber
kekik (sevdiğiniz tüm baharatlar)
sıvı yağ
Yapılışı:
Salçayı bir kaba alın içine istediğiniz baharatları koyun
Sıvıyağ ekleyerek salçayı inceltin
Kanatları bu sosa bulayın
Salçanın fazlasını alın
Tavaya sıvıyağı koyun ve yağı önceden kızdırın, kanatları orta ateşte çevirerek kızartın
Bu sayede çıtır pane harcı bile kullanmadan çıtır çıtır ve nar gibi olacaklar
Tavuğu yüksek ateşte pişirmeyin içi çiğ kalır, dışı yanar
Ateş harlıyken birden ısı ayarını düşürmeyin ozaman tavuklar çok yağ çeker
Yanınakla cips yada patates kızartmasıyla servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul