Konu
:
Et Ve Tavuk Pişirirken
Yalnız Mesajı Göster
Et Ve Tavuk Pişirirken
06-26-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Et Ve Tavuk Pişirirken
Et Tavuk Pişirirken
Rostoyu pişirdikten sonra 15 dakika bekletip servis yaparsanız daha yumuşar ve rahat kesilir
Fırınladığınız tavuğun hemen kurumaması için fırından çıkınca üzerine eritilmiş tereyağı ve az limon suyu karışımı sürün
Et kavururken tencerenin etrafında biriken (yapışkan) maddeleri sıyırarak tencerenin içine alın
Çünkü bu maddeler bol miktarda aroma içermektedir
Izgara etlerini servis yaparken üzerlerine aromalı bir parça Sana koyarsanız değişik bir lezzet elde edersiniz
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul