Konu
:
Kuşkonmaz Çorbası
Yalnız Mesajı Göster
Kuşkonmaz Çorbası
06-26-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Kuşkonmaz Çorbası
Malzemeler
10 bardak tavuk veya et suyu
3 çorba kaşığı un
3 kaşık tereyağ
1 kutu konserve kuşkonmaz
2 yumurta sarısı
Yarım fincan çiğ krema
Yapılışı
Un ve yağı ateşte kavurun
Et veya tavuk suyunu topak topak olmaması için karıştırarak ilave edin
Biraz kaynattıktan sonra kuşkonmazların uç taraflarından fındık büyüklüğünde üçer parca kesin
Geri kalanını ezip suyu ıle birlikte çorbaya katın
Tuzunu ilave ettikten sonra yarım saat kadar pişirin
Eğer çorba pürüzlü ise süzgeçten geçirdikten sonra başka bir tencereye alın
Öteki taraftan kestiğiniz kuşkonmazları da çorbaya kattıktan sonra sıcak olarak servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul