Konu
:
Enginar Çorbası
Yalnız Mesajı Göster
Enginar Çorbası
06-26-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Enginar Çorbası
Tereyağını eritin
Havuç, patates ve enginarları küp küp doğrayıp içine atın
Unu da ekleyip birlikte birkaç dakika kavurun
Üzerine süt ve suyu ilave edip 15 dakika pişirin
Dereotunu incecik kıyıp çorbaya ekleyin
Enginar kalbi dilimleri ile süsleyerek servis yapın
MALZEMELER
2 çorba kaşığı tereyağı
2 adet enginar
1 adet orta boy patates
1 adet orta boy havuç
2 çorba kaşığı un
1 su bardağı süt
4 su bardağı su
1/2 demet dereotu
1/2 kavanoz enginar kalbi konservesi
Elif Korkmazel
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul