Yalnız Mesajı Göster

Et suyu çorba

Eski 06-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Et suyu çorba



MALZEMELER
Tranç et: 500gr
Havuç:1ad
Kabak:1ad
Patates:1ad
Soğan:1ad
Dereotu:1ad
Maydonoz:1ad
Kereviz:1ad
Tereyağ:75gr
tuz:yok
baharat:yok

YAPILIŞ TARİFİ
Etleri iyice yıkayıp 180c fırınlayalım 30 dk
Sebzeleri iyice yıkayalım tarım ilaçları çocuklarda bağırsak enfeksiyonu
yapar
Tencereye yağı ekleyıp etleri kavurmaya başlayalım 25-30 dk kavuralım
Ardından bütün sebzeleri ekleyip kavuralım dereotu,maydonoz dahil
Suyu ekleyip kaynatalım etler pişene sebzeler parçalanıncaya kadar Et ve
sebze piştikten sonra temiz tencereye suyunu süzelim ve sebze ve et dahil
blendırdan çekelim tencerede kaynattığımız suya tekrar döküp bir taşım
kaynatalımOzleştikten sonra altını kapatalım

Alıntı Yaparak Cevapla