Yalnız Mesajı Göster

Et Suyu Çorba tarifi

Eski 06-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Et Suyu Çorba tarifi



için Malzemeler :

* Tranç et: 500gr
* Havuç:1adet
* Kabak:1adet
* Patates:1adet
* Soğan:1adet
* Dereotu:1adet
* Maydonoz:1adet
* Kereviz:1adet
* Tereyağ:75gr


Et Suyu Çorba
yemeğinin hazırlanışı:

Etleri iyice yıkayıp 180c fırınlayalım 30 dk
Sebzeleri iyice yıkayalım tarım ilaçları çocuklarda bağırsak enfeksiyonu yapar
Tencereye yağı ekleyıp etleri kavurmaya başlayalım 25-30 dk kavuralım

Ardından bütün sebzeleri ekleyip kavuralım dereotu,maydonoz dahil
Suyu ekleyip kaynatalım etler pişene sebzeler parçalanıncaya kadar Et ve sebze piştikten sonra temiz tencereye suyunu süzelim ve sebze ve et dahil blendırdan çekelim tencerede kaynattığımız suya tekrar döküp bir taşım kaynatalımOzleştikten sonra altını kapatalım

Alıntı Yaparak Cevapla