Konu
:
Et Suyu Çorba tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Et Suyu Çorba tarifi
06-26-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Et Suyu Çorba tarifi
için Malzemeler :
* Tranç et: 500gr
* Havuç:1adet
* Kabak:1adet
* Patates:1adet
* Soğan:1adet
* Dereotu:1adet
* Maydonoz:1adet
* Kereviz:1adet
* Tereyağ:75gr
Et Suyu Çorba
yemeğinin hazırlanışı:
Etleri iyice yıkayıp 180c fırınlayalım 30 dk
Sebzeleri iyice yıkayalım tarım ilaçları çocuklarda bağırsak enfeksiyonu yapar
Tencereye yağı ekleyıp etleri kavurmaya başlayalım 25-30 dk kavuralım
Ardından bütün sebzeleri ekleyip kavuralım dereotu,maydonoz dahil
Suyu ekleyip kaynatalım etler pişene sebzeler parçalanıncaya kadar
Et ve sebze piştikten sonra temiz tencereye suyunu süzelim ve sebze ve et dahil blendırdan çekelim tencerede kaynattığımız suya tekrar döküp bir taşım kaynatalım
Ozleştikten sonra altını kapatalım
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul