Konu
:
Kırmızı Biberli Piliç
Yalnız Mesajı Göster
Kırmızı Biberli Piliç
06-26-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Kırmızı Biberli Piliç
Kırmızı Biberli Piliç
Kırmızı Biberli Piliç Tarifi - Kırmızı Biberli Piliç Yapılışı - Kırmızı Biberli Piliç Nasıl Yapılır - Kırmızı Biberli Piliç Malzemeleri
Hazırlama süresi: 30 dakika
Miktar: 4 kişilik
İçindekiler:
4 adet Banvit Piliç Göğüs Bonfile
1 adet orta boy etli kırmızı biber (iri doğranmış)
2 diş sarmısak
6-7 sap maydanoz (iri doğranmış)
2 çorba kaşığı zeytinyağı
2-3 çorba kaşığı su
Tuz, tane karabiber (arzu edilen miktarda, dövülmüş)
Etleri iki streç arasında döverek hafifçe inceltin
Yağlanmış bir fırın kabına veya tepsiye yerleştirin
Etli kırmızı biber, sarmısak ve maydanozu, iri kırıklı ekmek görünümü alıncaya kadar robottan geçirin
Zeytinyağı, tuz ve karabiberi ekleyin
İyice karıştırıp, etlerin üzerine paylaştırın
Kaşığın tersiyle etlerin üzerine yayın
Suyu etlerin arasına gezdirin
Önceden ısıtılmış 180°C fırında, etler yumuşayıncaya kadar, yaklaşık 20-25 dak
pişirin
(Etler arzu ettiğiniz kıvamda pişmeden üzerindeki malzemeler fazla kızarırsa alüminyum folyo ile kapatarak koruyun)
Arzu ederseniz haşlanmış patates veya yeşil salata ile birlikte servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul