Konu
:
Pide Hamuru ve Kıymalı Pide İçi
Yalnız Mesajı Göster
Pide Hamuru ve Kıymalı Pide İçi
06-26-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Pide Hamuru ve Kıymalı Pide İçi
Pide Hamuru ve Kıymalı Pide İçi
kıymalı pide içi nasıl hazırlanır - kıymalı pide nasıl yapılır - kıymalı pide harcı tarifi
Kıymalı iç harcı:
350 gr
kıyma
1 adet orta boy kuru soğan
2 adet domates
Maydanoz
Tuz,karabiber
Pide Hamuru:
4-4,5 su bardağı un
1 su bardağı süt
1 su bardağı yoğurt
1 çay kaşığı şeker
1 tatlı kaşığı tuz
Yarım su bardağı sıvıyağ
Yapılışı:
Tüm kuru malzemeler karıştırın
Oda sıcaklığındaki sıvı malzemeleri ekleyerek yoğurma kabından kendini kurtaran bir hamur elde edinceye kadar karıştırmaya devam edin
Yoğurulup iyice toparlanan hamur yoğurma kabındayken mayalanması için üzerine nemli bir bez örtülerek boyutları 2 katına çıkana kadar bekleyin
Pideyi180 derece fırında kızarana kadar pişirin ve sıcakservis yapın
alıntı
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul