Konu
:
Kabaklı Gözleme 2
Yalnız Mesajı Göster
Kabaklı Gözleme 2
06-26-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Kabaklı Gözleme 2
Kabaklı Gözleme 2
Kabaklı Gözleme Tarifi - Kabaklı Gözleme Yapılışı - Kabaklı Gözleme Nasıl Yapılır - Kabaklı Gözleme Malzemeleri
5 su bardağı un,
1 orta boy kabak,
1 su bardağı sıvı yağ,
tuz, karabiber
Un, tuz, ılık su ile kulak memesi yumuşaklığında hamur yapın, orta boy bezeler yapın ve merdaneyle ince yufkalar açın
Kabağın kabuklarını soyun ve doğrayın
Kendi suyu ile pişirin
Püre haline gelince tuzu ve karabiberi arzuya göre koyun
Soğanı ince ince kıyın sıvı yağda pembeleşti-rin ve püre haline getirdiğiniz kabağı içine katın
Yufkaları çok hafif yağlayıp katlayın
Bohça haline getirin, bir katına harcı koyun
Teflon tavada ön yüzünü yağ koymadan hafif pişirin
Ters çevirin ve pişen yüzü hafif yağlayın
Tekrar çevirin
Diğer yüzünü de hafif yağlayın
Tekrar çevirin
Böylece gözlemenin iki tarafı da pişmiş oluyor
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul