Konu
:
Domatesli Ladenia
Yalnız Mesajı Göster
Domatesli Ladenia
06-26-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Domatesli Ladenia
Domatesli Ladenia
Domatesli Ladenia Tarifi - Domatesli Ladenia Yapılışı - Domatesli Ladenia Nasıl Yapılır - Domatesli Ladenia Malzemeleri
malzemeleri
Hamuru için
200 ml ılık su
Yarım paket yaş maya
1 tatlı kaşığı tuz
3~3
5 su bardağı un
Yarım su bardağı zeytinyağı
Üzeri için
3 dilimlenmiş domates
1 kırmızı soğan (ince doğramış)
1/3 çay bardağı zeytinyağı
1 tatlı kaşığı deniz tuzu
Taze çekilmiş karabiber
Kuru kekik
Taze kekik
Domatesli ladenia hazırlanışı
Pratik hamurişi tarifleri arasında özel bir yere sahip
Ilık su ve mayayı bir kabın içinde karıştırın
Zeytinyağı, tuz ve unu azar azar ekleyip yoğurun
Gerekirse un veya zeytinyağı ilavesi yapın
5-6 dakika yoğurup yağlanmış tepsiye yayın
Üzerini örtüp 45 dakika mayalanmaya bırakın
Doğranmış domates, soğan, zeytinyağı, tuz ve biberi harmanlayıp hamurun üzerine yayın
Kuru kekik serpiştirip 200 dereceye ayarlanmış fırında yaklaşık 40 dakika pişirin
Üzerine taze kekikler yerleştirip ılık servis yapın
Ladenia: Yunanlılar’ın pizzaya verdikleri isim
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul