Yalnız Mesajı Göster

Resimli Hindistan Cevizli Bonfile Tarifi

Eski 06-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Resimli Hindistan Cevizli Bonfile Tarifi



ResimliHindistan Cevizli Bonfile Tarifi
Hindistan Cevizli Bonfile nasıl yapılır

Malzemeler
4 Adet Tavuk Bonfile(180-200gr)
Köri
Tuz
120 gr Un
2 Adet Yumurta
120 gr Hindistan Cevizi
Kızartmak İçin Yağ
Süslemek İçin Limon Dilimleri



Yemeğin Tarifi
Tavuk etini soğuk suyla yıkayın, kagıt havlu ile kurulayın, ortadan 2?ye kesin

Parçaları köri ile oyun, tuzlayın İlk önce ona, sonra çırpılmış yumurtaya, en son rendelenmiş Hindistan cevizine hulayın

Kızartma yağını fritözde veya derin bir tencerede 170 derece ısıtın Tavuk parçalarını bol yağda 7-8 dakika altın rengi olana kadar kızartın, delikli kepçe ile havlu üzerine çıkartın Limon dilimleri ile süsleyip servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla