Yalnız Mesajı Göster

Resimli Kuzu Kapama Tarifi

Eski 06-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Resimli Kuzu Kapama Tarifi



Resimli Kuzu Kapama Tarifi
Kuzu Kapama nasıl yapılır

Malzemeler

5-6 dilim kuzu kol (veya but)

1 adet kuru soğan

1 çay kaşığı kekik

Yarım limon suyu

Tuz



Kuzu Kapama tarifi

Parçalara ayrılmış kuzu kol tepsinin içine alınır Yarım limonun suyuna kekik ve tuz atılıp karıştırılır Bu karışım ile etler ovulur Tepsinin bir kenarına 4′e bölünmüş soğan yerleştirilip alüminyum folyo ile tepsinin ağzı kapatılır Su ilave edilmeden 180° fırında yaklaşık 1,5 saat pişirilir

Alıntı Yaparak Cevapla