Konu
:
Kuzu etli bahar türlüsü nasıl yapılır
Yalnız Mesajı Göster
Kuzu etli bahar türlüsü nasıl yapılır
06-26-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Kuzu etli bahar türlüsü nasıl yapılır
Kuzu etli bahar türlüsü nasıl yapılır
Kuzu etli bahar türlüsü yapılışı
kuzu etli bahar türlüsü yapımı
Kuzu etli bahar türlüsü malzemeleri
500 gr kuzu kuşbaşı
4 soğan
300 gr bezelye
300 gr bakla
2 enginar
5-6 kiraz domates
2 taze sarımsak
2 çorba kaşığı un
1'er çay kaşığı kekik, karabiber
1 defne yaprağı
2 çorba kaşığı margarin
1 su bardağı sıcak su
Tuz, karabiber
Kuzu etli bahar türlüsü hazırlanışı
Kuzu etli bahar türlüsü: Bezelyeyi ayıklayın
Enginarları temizleyip iri iri doğrayın ve kararmaması için limonlu suda bekletin
Baklayı temizleyip ortadan ikiye bölün ve limonlu sudaki enginarlara ekleyin
Taze sarımsakları temizleyip kıyın
Soğanları soyup küçük küçük doğrayın
Margarini tencerede eritip soğan ve eti pembeleştirin
Un, karabiber, kekik ve defne yaprağını ilave edip karıştırarak kavurun
Bezelye ve baklayı ekleyin
Üzerine sıcak suyu döküp kısık ateşte 20 dakika kapağı kapalı olarak pişirin
Enginar, sarımsak ve kiraz domatesleri ekleyip tuz serpin ve sebzeler iyice yumuşayıncaya kadar pişirin
Sıcak olarak servis yapın
Afiyet olsun
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul