Konu
:
Kaymaklı Kaygana
Yalnız Mesajı Göster
Kaymaklı Kaygana
06-26-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Kaymaklı Kaygana
Beş, altı yumurtayı yarım fincan nişasta ile iyice çalkalayın
Bir tavaya sadeyağ koyarak bu karışımı tavaya dökerek kızartınız
Kızarınca delikli kevgirle yağdan alınız
Yağı süzüldüğü sırada daha önce kestirilmiş koyu şeker şerbetine batırıp büyüklüğü oranında geniş bir tabağa düzgünce dizin
Üstüne lülesi açılmış ve koyu soğuk şeker şerbetine batırılmış kaymakları döşeyip ayni şekilde ayrıca hazırlanmış başka bir kayganayı da üstüne yayın
Kaç kat olması isteniyorsa ona göre katları sıralayıp her katın arasına kaymağı döşeyiniz
En üste de başka bir kaygana kapatın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul