Konu
:
Hindi Bonfile
Yalnız Mesajı Göster
Hindi Bonfile
06-26-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Hindi Bonfile
Hindi Bonfile
Hindi Bonfile
Click this bar to view the full image
Malzemeler:
* 200 gram ananas
* 1 tatlı kaşığı köri
* 150 ml hindi suyu
* 100 gram süt kreması
* 4 adet hindi bonfile
* Tuz ve Karabiber
* 2 çorba kaşığı sıvıyağ
Hazırlanması:
* Bonfilelerin fazlalıklarını temizleyip tuz ve kariberle tatlandırın
* Yağı bir tavada kızdırın
Eti ekleyin, harlı ateşte 1 dakika pişirdikten sonra ateşi kısıp 5 dakika daha pişirin
* Ananası dilimleyip köri ve hindi suyu ile birlikte püre haline getirin
Dilerseniz pul biberle tatlandırabilirsiniz
* Eti tavadan alıp bir alüminyum folyoya sarın ve 4 dakika dinlendirin
* Körili sosu, süt kreması ile birlikte eti pişirdiğiniz tavaya alın
2 dakika pişirin
* Eti folyodan çıkarıp servis tabaklarına alın
* Sosu üzerinde gezdirdikten sonra servis yapabilirsiniz
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul