Konu
:
Palamut Pane
Yalnız Mesajı Göster
Palamut Pane
06-26-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Palamut Pane
Palamut Pane
Palamut Pane
Malzemeler:
* 1 adet Palamut
* 1 adet yumurta
* galeta unu
* Tuz
* sıvıyağ
Hazırlanması:
Temizlenmiş palamudu çok kalın olmayacak şekilde dilimleyin
İsterseniz dilimlenmiş olarak kızartabilirsiniz
Ama, dilimi bir ucundan ikiye ayırarak uzun bir parça elde etmenizi tavsiye ederiz
Yumurtayı içine tuz koyarak çırpın
Balıkları önce çırpılmış yumurtaya
daha sonra galete ununa iyice batırın
Tavaya az miktarda yağ koyup orta ateşte kızartın
Kızartma esnasında bir kaç kez balıkları çevirirseniz iyi olur
Aman dikkat! Kızartılmış balıkları içine peçete yada havlu kağıt yerleştirilmiş bir tabağa koyun ki yağını emsin
Zira bu şekilde kızartılan balık çok yağ çekiyor
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul