Konu
:
Zeytinyağlı Türlü
Yalnız Mesajı Göster
Zeytinyağlı Türlü
06-26-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Zeytinyağlı Türlü
Zeytinyağlı Türlü
patlıcan
sivribiber
Patetes
Su
Kızartmak için
Sıvıyağ
Sosu için
2 Çorba kaşığı zeytinyağı
4 Adet domates
3 Diş Sarımsak
1 Çay bardağı tozşeker
tuz
Hazırlanışı
Yemeklik doğranmış soğanı zeytinyağında kavurun
Ayıklanmış taze fasulyeyi ileve edip kavurmaya devam edin
Su
tozşeker ve barbunyayı ekleyin
Taze fasulye ve barbunya diri kalacak şekilde kısık ateşte pişirin
Diğer tarafta küp doğranmış havuş
patlıcan
sivribiber ve patatesi ayrı ayrı kızgın sıvıyağda kızartın
Taze fasulyeli karışımın içine kızartılmış sebzeleri ilave edip kaşık değdirmeden tencereye sallayarak sebzeleri harmanlayın ve servis tabağına alın
Sos için zeytinyağında rendelenmiş domates
ince kıyılmış sarımsak
tozşeker ve tuzu pişirin
Türlünün üzerine gezdirip ister sıcak ister soğuk olarak servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul