Yalnız Mesajı Göster

zeytinyağlı kabak Ege mutfağı

Eski 06-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

zeytinyağlı kabak Ege mutfağı



zeytinyağlı kabak Ege mutfağı

zeytinyağlı kabak Ege mutfağı


5 kabak
4 soğan
4 domates
2 çorba kaşığı kuru nane
4 çorba kaşığı zeytinyağı
1 çay bardağı su
1 çay kaşığı pulbiber
tuz
sarmısaklı yoğurt
kabak,soğan ve domatesi soyup,halka şeklinde dilimleyinyayvan bir tencerenin dibini sırayla soğan,domates ve kabak dilimleriyle kaplayınüzerine zeytinyağı,tuz,su ve naneyi ilave edip karıştırmadan kapağı kapalı olarak pişirinılınınca servis tabağına alın
üzerine sarmısaklı yoğurt döküp,pulbiber serperek servis yapıyoruz

Alıntı Yaparak Cevapla