Konu
:
zeytinyağlı kabak Ege mutfağı
Yalnız Mesajı Göster
zeytinyağlı kabak Ege mutfağı
06-26-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
zeytinyağlı kabak Ege mutfağı
zeytinyağlı kabak Ege mutfağı
zeytinyağlı kabak Ege mutfağı
5 kabak
4 soğan
4 domates
2 çorba kaşığı kuru nane
4 çorba kaşığı zeytinyağı
1 çay bardağı su
1 çay kaşığı pulbiber
tuz
sarmısaklı yoğurt
kabak,soğan ve domatesi soyup,halka şeklinde dilimleyin
yayvan bir tencerenin dibini sırayla soğan,domates ve kabak dilimleriyle kaplayın
üzerine zeytinyağı,tuz,su ve naneyi ilave edip karıştırmadan kapağı kapalı olarak pişirin
ılınınca servis tabağına alın
üzerine sarmısaklı yoğurt döküp,pulbiber serperek servis yapıyoruz
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul