Konu
:
İç Baklalı Enginar
Yalnız Mesajı Göster
İç Baklalı Enginar
06-26-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
İç Baklalı Enginar
İç Baklalı Enginar
İç Baklalı Enginar
Click this bar to view the full image
İç Baklalı Enginar
5 adet enginar
yarım kg iç bakla
2 soğan
1 su bardağı zeytinyağı
1 limon
1 kesme şeker
1 demet dereotu
tuz
Hazırlanması: [*]Soğanları ince doğrayın ve yağda hafifçe çevirin
Temizlenmiş ve tuza batırılmış, yarım limonla ovulmuş enginarları sıralayın
Tuz, şeker ve yarım limon sıkın
, üstünü örtecek kadar su koyun
[*]Tencerenin ağzını önce yağlı kağıtla, sonra kapakla kapayın, ateşe bırakın
[*]Yarı pişince iç baklaları ekleyin
Tamamen pişince ateşten alın
Enginarları servis tabağına dizin, ortalarına baklaları doldurun ve bol miktarda kıyılmış dereotu serpin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul