Konu
:
Karanfilli Armut Marmeladı
Yalnız Mesajı Göster
Karanfilli Armut Marmeladı
06-26-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Karanfilli Armut Marmeladı
Karanfilli Armut Marmeladı
Malzemeler :
2 kg
armut
2 kg
toz şeker
2 limon
1 çorba k
karanfil
Hazırlanışı :
2 kg
armutun kabuklarını soyun
Armutların çekirdek kısımlarını çıkartın
Armutları geniş bir tencereye alın
Üzerine 2 kg
toz şeker ilave edin ve kaynamaya pişirmeye bırakın
Armutlar pişitikten sonra blendırdan geçirin ve püre kıvamına getirin
Üzerine 2 adet limon suyu sıkın
Püre kıvamına gelen armutların üzerine 1 çorba kaşığı karanfil ilave edin
Armut marmeladını tekrar bir taşım daha kaynattıktan sonra ocaktan alın
Armut marmeladı soğuduktan sonra kavanozlara boşaltın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul