Konu
:
Haşlanmış enginar malzemeleri
Yalnız Mesajı Göster
Haşlanmış enginar malzemeleri
06-26-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Haşlanmış enginar malzemeleri
Haşlanmış enginar malzemeleri
4 adet
enginar
4 adet
enginar gobeği
tuz
zeytinyağı
Enginarları bol suda yıkayın
Enginar göbeklerini de bol limonlu suda yıkayın
Enginar göbeklerini yayvan bir tencereye koyun ve biraz su ilave edin
Zeytinyağı ve tuz katın ve pişirin
Ateşten indirmeden önce tuz ve şeker katın
Yaprakları enginarları bol su altında yıkayın
Orta kısımlarındaki tüyleri bir bıçak ile temizleyin
Kabukları ile birlikte bol suya koyun ve haşlayın
Yapraklı enginarları servis tabağına dizin
Bunların üzerlerine birer adet enginar göbeği yerleştirin
Zeytinyağı, limon ve tuz ile bir sos hazırlayın
Enginar yaprakları teker teker çıkarılarak bu sosa batırılacak ve et kısımları yenecektir
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul