Yalnız Mesajı Göster

Fasulye turşusu tarifi

Eski 06-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Fasulye turşusu tarifi



Fasulye turşusu tarifi
MALZEMELER


1/2 kilo taze fasulye
2 su bardağı sirke
kalın tuz
sarımsak
tane kişniş
1 çay bardağı sirke
1 litre su

YAPILIŞI:

Fasulyeleri temizleyin ve varsa kılçıklarını çıkardıktan sonra kaynar suyun içine atın ve 3 dakika kadar tutunÇıkarıp soğuk suyun altında soğutun ve süzüp kurulayıp kavanoza alınSuyu kaynatın ve soğuduktan sonra 1 su bardağı tuzu ve 1 çay bardağı sirkeyi de 1 yemek kaşığı kadar tane kişnişi ekyelin ve kavanoza fasulyelerin üzerine doldurun2 hafta bekledikten sonra yiyebilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla