Konu
:
Fasulye turşusu tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Fasulye turşusu tarifi
06-26-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Fasulye turşusu tarifi
Fasulye turşusu tarifi
MALZEMELER
1/2 kilo taze fasulye
2 su bardağı sirke
kalın tuz
sarımsak
tane kişniş
1 çay bardağı sirke
1 litre su
YAPILIŞI:
Fasulyeleri temizleyin ve varsa kılçıklarını çıkardıktan sonra kaynar suyun içine atın ve 3 dakika kadar tutun
Çıkarıp soğuk suyun altında soğutun ve süzüp kurulayıp kavanoza alın
Suyu kaynatın ve soğuduktan sonra 1 su bardağı tuzu ve 1 çay bardağı sirkeyi de 1 yemek kaşığı kadar tane kişnişi ekyelin ve kavanoza fasulyelerin üzerine doldurun
2 hafta bekledikten sonra yiyebilirsiniz
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul