Yalnız Mesajı Göster

Havuç Garnitürlü Tavşan Eti

Eski 06-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Havuç Garnitürlü Tavşan Eti



Havuç garnitürlü tavşan eti
malzemeleri

2 havuç

400 gr parça tavşan eti

4~5 dal biberiye

4~5 dal frenk maydanozu

4~5 dal kişniş

Tuz

Karabiber

6 dal frenk soğanı

¾ çay bardağı zeytinyağı

Havuçları uzun ince şeritler halinde kesin Bir tavada zeytinyağının yarısı ile birlikte soteleyin Kıyılmış frenk maydanozunu ekleyip karıştırın

Başka bir tavada kişniş, frenk soğanı ve biberiyeyi kalan zeytinyağının yarısıyla soteleyin Tavşan etleri ayrı bir tavada kalan zeytinyağı ile soteleyin Otları etlerle iyice harmanlayın Tuz, karabiber ile tatlandırın Havuçlarla birlikte servis yapın



Alıntı Yaparak Cevapla