Konu
:
Havuç Garnitürlü Tavşan Eti
Yalnız Mesajı Göster
Havuç Garnitürlü Tavşan Eti
06-26-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Havuç Garnitürlü Tavşan Eti
Havuç garnitürlü tavşan eti
malzemeleri
2 havuç
400 gr parça tavşan eti
4~5 dal biberiye
4~5 dal frenk maydanozu
4~5 dal kişniş
Tuz
Karabiber
6 dal frenk soğanı
¾ çay bardağı zeytinyağı
Havuçları uzun ince şeritler halinde kesin
Bir tavada zeytinyağının yarısı ile birlikte soteleyin
Kıyılmış frenk maydanozunu ekleyip karıştırın
Başka bir tavada kişniş, frenk soğanı ve biberiyeyi kalan zeytinyağının yarısıyla soteleyin
Tavşan etleri ayrı bir tavada kalan zeytinyağı ile soteleyin
Otları etlerle iyice harmanlayın
Tuz, karabiber ile tatlandırın
Havuçlarla birlikte servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul