Konu
:
Kaz Ciğerli Omlet
Yalnız Mesajı Göster
Kaz Ciğerli Omlet
06-26-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Kaz Ciğerli Omlet
Malzemesi:
8 tane iyice çırpılmış yumurta
ince ince doğranmış 2 kaz ciğeri
Tuz
Biber
90 gr
tereyağı
Hazırlanışı: Kaz ciğerlerini az suda tuz ve biber ekleyerek orta ateşte pişirin
Ciğerlerin dışı sert ama iç kısımları pembe renkli kalmalı
Piştikten sonra ocağın üzerinden alın
Tereyağının yarısını bir tavaya koyarak yüksek ateşte kızdırın
Çırpılmış yumurtalara tuz ve biber ekerek tavaya koyun
Yumurta pişmeye başladığı anda kaz ciğerlerini içine dökün
Omlet iyice piştikten sonra tereyağını eritin
Kaz ciğerli omleti ikiye katlayıp üzerine erimiş tereyağını dökün
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul