Yalnız Mesajı Göster

Füne Ördek Crostini

Eski 06-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Füne Ördek Crostini



FÜNE ÖRDEK CROSTİNİ

Fransız ekmeğini köşegen şekilde, 6-8 cm uzunluğunda ve 1/2 cm kalınlığında kesin Kızartma makinesine 4 dilimi yan yana dik bir şekilde yerleştirin ve ayarı 3 veya 4’e getirin Dilimler gevrekleşene kadar kızartın Zeytinyağını kızartma tavasında ısıtın ve orta yüksek ateşte soğan halkalarını altın sarısı olana kadar kızartın Portakal marmeladını balzamik sirke ile karıştırın Marmelatlı crostiniyi sürün ve dilimlenmiş ördek göğsü filetolarını üstüne aralıklarla yerleştirin Soğan halkaları ve kapari ile süsleyin

Alıntı Yaparak Cevapla