Konu
:
Yoğurtlu Tavşan
Yalnız Mesajı Göster
Yoğurtlu Tavşan
06-26-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Yoğurtlu Tavşan
Yoğurtlu Tavşan
Malzeme:
1
5 kg
lik bir tavşan
soğan
1 havuç
Birkaç kereviz yaprağı
1 çorba kaşığı un
1 defne yaprağı
150 g
yoğurt
Etsuyu
3 çorba kaşığı zeytinyağı (ya da ayçiçeği veya mısırözü yağı)
Karabiber,Tuz
Hazırlanması:
Tavşanı temizleyip çok büyük olmayan parçalara böldükten sonra yıkayın ve iyice kurulayın
Soğanı, havuç ve kerevizle birlikte doğrayarak bir , tencerede zeytinyağıyla kavurun
Defne yaprağı ve üzerine un, tuz ve karabiber serpilmiş tavşan parçalarını da tencereye atarak sık sık çevirmek suretiyle kızartın
Dibini tutmaması için arada bir et suyu ilave edip pişirmeye devam edin
Tencereyi ateşten indirmeden 5 dakika önce yoğurt ekleyip hafifçe kaynatın
Tavşan salçasıyla birlikte servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul