Konu
:
Sülün Kızartması Tencerede
Yalnız Mesajı Göster
Sülün Kızartması Tencerede
06-26-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Sülün Kızartması Tencerede
ülün Kızartması Tencerede
Malzeme:
1 sülün
100 g
tereyağı yada margarin
4 bardak su
1 soğan
2 diş sarmısak
1 çay kaşığı un
Karabiber
Tuz
Hazırlanması:
Tüyleri yolunmuş,içi temizlenmiş ve harh ateşte tavuk gibi tütsülenmiş sülünü bol suda yıkayın
Kuşun içini dışını sarmısakla ovun
Tuzlayıp, biberIeyin
Kuşu içinde ıoo g
tereyağı olan teneerede 20 dakika çevire çevire kızartın
20 dakika sonra buna çok ince kesilmiş soğanı ilave edin ve ıo dakika da böyle kızartın
Soğanlar sararınca içine 4 bardak su ilave edin ve kuş yumuşayıncaya kadar ı saat pişirin
Kuş pişince salçasını, 1 çay kaşığı un ilavesi ile koyultun
10 dakika da unlu salça ile pişirin
Pilav ile servis yapın
NOT: Sülün hemen temizlenip 5-6 gün serin yerde bekletildikten sonra pişirilmelidir
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul