Yalnız Mesajı Göster

Bıldırcın Kızartması Fırında

Eski 06-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Bıldırcın Kızartması Fırında



Bıldırcın Kızartması Fırında


Malzeme:
4 bıldırcın
1 çorba kaşığı tereyağı ya da margarin
Karabiber,Tuz
Hazırlanması:
Tüyleri yolunmuş bıldırcınları önce nemli bir bezle silin Böylece yapışıp kalmış tüy varsa toplayınBıldırcınlar tavuk gibi ateşte ütülenmez Içlerini temizleyip bol suda yıkayın Tuzlayıp biberledikten sonra, fırın kabını yağlayıp kuşları yerleştirin Kızgın fırında sık sık çevirerek 30 dakika pişirin Yanında pilav ile seris yapın
NOT: Bıldırcın hiç bekletilmeden pişirilir

Alıntı Yaparak Cevapla