Konu
:
Bıldırcın Kızartması Fırında
Yalnız Mesajı Göster
Bıldırcın Kızartması Fırında
06-26-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Bıldırcın Kızartması Fırında
Bıldırcın Kızartması Fırında
Malzeme:
4 bıldırcın
1 çorba kaşığı tereyağı ya da margarin
Karabiber,Tuz
Hazırlanması:
Tüyleri yolunmuş bıldırcınları önce nemli bir bezle silin
Böylece yapışıp kalmış tüy varsa toplayın
Bıldırcınlar tavuk gibi ateşte ütülenmez
Içlerini temizleyip bol suda yıkayın
Tuzlayıp biberledikten sonra, fırın kabını yağlayıp kuşları yerleştirin
Kızgın fırında sık sık çevirerek 30 dakika pişirin
Yanında pilav ile seris yapın
NOT: Bıldırcın hiç bekletilmeden pişirilir
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul