Konu
:
Soğanlı Tavşan
Yalnız Mesajı Göster
Soğanlı Tavşan
06-26-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Soğanlı Tavşan
1 Tavşan
2 Baş sarmısak
6 Soğan
1,5 Su bardağı sirke
Yeteri kadar tuz
2 Çorba kaşığı tereyağı
Tavşanı yıkayıp temizledikten sonra, 4-5 saat suda bırakın
Sonra ince doğranmış soğan, biraz tuz ve üzeri örtülünceye kadar suyla doldurup tencereyi ateşe koyun
Pişmeye yakın hale gelince tavşan etini ayrı kaba, soğanı ayrı kaba alın
Sarmısağı dövün, sirke ile birlikte tavşana katın ve suyu yarı oluncaya kadar orta ateşte kaynatın
Ayırdığınız soğanı tereyağında kavurun
Tavşanın üstüne koyun
Kalan sudan biraz katarak tekrar kaynatın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul