Konu
:
Ballı Hardallı Tavşan
Yalnız Mesajı Göster
Ballı Hardallı Tavşan
06-26-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Ballı Hardallı Tavşan
Tarif Malzemeleri
1 kg tavşan eti
120 gr krema
3 tatlı kaşığı bal (tepeleme)
Bir miktar zeytinyağı (kızartma için)
Bir miktar tuz
Bir miktar karabiber
Bir miktar hardal
Tarifin Hazırlanışı
Tavşan etleri enine şerit şeklinde kesilir, az zeytinyağı ile tavada kızartılır
(önce suyunu salacak, sonra suyunu çekip kızarmaya başlayacak)
Bal, hardal, krema, tuz ve karabiber bir kapta karıştırılır ve tavşan etinin üstene dökülür
5 dk da bu şekilde pişirilir
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul