Konu
:
Tavşan İçi
Yalnız Mesajı Göster
Tavşan İçi
06-26-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Tavşan İçi
Malzemeler
sacta pişirilmiş ve eriştelik kesilmiş yufka
1 adet haşlanmış tavuk
5 su bardağı tavuk suyu
2 diş sarımsak
2 çorba kaşığı tereyağı,
Hazırlanışı
Eriştelik kesilmiş yufkalar büyükçe bir kaba alınır
üzerine lokmalık dilimlere ayrılmış tavuk etleri dizilir daha sonra tereyağı tavada eritilerek üzerine tavuk suyu ve sarımsakta eklenip bir taşım kaynatılır bu karışım yufka ve tavukların üzerine dökülüp hemen servis yapılır
eğer kuru yer kaldıysa tavuk suyundan ilave edilebilir
Not: Bu tarifin adı her ne kadar tavşan içi olsada tavukla yapılan Giresun Çamoluk yöresine ait çok güzel yöresel bir yemektir
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul