Konu
:
Bamyalı Tavşan
Yalnız Mesajı Göster
Bamyalı Tavşan
06-26-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Bamyalı Tavşan
Bamyalı Tavşan Tarifi :
Tavşanın etleri küçük parçalar halinde doğranıp bir tencereye tereyağı ile beraber alınır
Soyulup doğranan domateslerle tavuğun üstü kaplanır
Tuz, biber ve arzu edilen baharatlar ilave ederek 15-20 dakika orta sıcaklıkta pişmeye bırakın
Ayıklanan bamyalar da tavşanın üzerine yerleştirilir
Yarım bardak su ilave edilerek bamyalar yumuşayıncaya kadar orta sıcaklıkta 20 dakika kadar daha pişirilir
Limon suyunu eklendikten sonra 5 dakika daha kaynatıp, servis edilir
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul