Konu
:
Bıldırcın Haşlama
Yalnız Mesajı Göster
Bıldırcın Haşlama
06-26-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Bıldırcın Haşlama
Malzeme Listesi
* 1 Adet Bıldırcın
* 1 Adet Soğan
* 1 Adet Patates
* 1 Adet Havuç
Servis Yaparken
* 1 Adet Limon
1
Tencereyi kızdırarak yıkanıp suyu süzülmüş bıldırcın etlerini tencereye yerleştirin
Etler önce suyunu salacaktır
Suyunu çekene dek kısık ateşte hafif kavurun
2
Etler hafifçe kavrulduktan sonra bir yemek kaşığı kadar mısır ununu etlerin üzerine serpiştirip unla birlikte hafifçe kavurun
3
Pişen etlerin üzerini iki üç parmak geçecek kadar sıcak su ilave edin
4
Soğan, patates ve havuçları soyarak irice birkaç parçaya ayırarak tencereye ilave edin ve tencereye kaynadıktan sonra altını iyice kısarak tüm malzemeler iyice haşlanana dek pişirin
Afiyet Olsun
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul