Yalnız Mesajı Göster

Bıldırcın Haşlama

Eski 06-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Bıldırcın Haşlama




Malzeme Listesi

* 1 Adet Bıldırcın
* 1 Adet Soğan
* 1 Adet Patates
* 1 Adet Havuç

Servis Yaparken
* 1 Adet Limon



1 Tencereyi kızdırarak yıkanıp suyu süzülmüş bıldırcın etlerini tencereye yerleştirin Etler önce suyunu salacaktır Suyunu çekene dek kısık ateşte hafif kavurun

2 Etler hafifçe kavrulduktan sonra bir yemek kaşığı kadar mısır ununu etlerin üzerine serpiştirip unla birlikte hafifçe kavurun

3Pişen etlerin üzerini iki üç parmak geçecek kadar sıcak su ilave edin

4 Soğan, patates ve havuçları soyarak irice birkaç parçaya ayırarak tencereye ilave edin ve tencereye kaynadıktan sonra altını iyice kısarak tüm malzemeler iyice haşlanana dek pişirin


Afiyet Olsun

Alıntı Yaparak Cevapla