Yalnız Mesajı Göster

Tavşan Eti Tas Kebabı

Eski 06-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Tavşan Eti Tas Kebabı





Malzemeler:

Yeteri kaar tavşan eti
10 adet arpacık soğan
1 çorba kaşığı biber salçası
2 adet havuç
2 adet domates
4 diş sarmısak
1 çorba kaşığı tereyağı
5 çorba kaşığı zeytinyağı
1 yemek kaşığı salça
1 çay kaşığı tarçın
Karabiber
Tuz

Yapılışı:

Arpacık soğanların kabuklarını soyun Tencereye yağları koyduktan sonra üzerine tavşan etlerini koyup 5 dakika kavurun Soğanı, iri doğranmış havuç ve sarmısağı ekleyip kavurmaya devam edin, bu aşamada tarçını karışıma ilave edin Daha sonra salça, doğranmış domates, tuz, karabiber koyup 2 bardak sıcak su ekleyin ve etler yumuşayıncaya kadar pişirin

Alıntı Yaparak Cevapla