Konu
:
Tavşan Eti Tas Kebabı
Yalnız Mesajı Göster
Tavşan Eti Tas Kebabı
06-26-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Tavşan Eti Tas Kebabı
Malzemeler:
Yeteri kaar tavşan eti
10 adet arpacık soğan
1 çorba kaşığı biber salçası
2 adet havuç
2 adet domates
4 diş sarmısak
1 çorba kaşığı tereyağı
5 çorba kaşığı zeytinyağı
1 yemek kaşığı salça
1 çay kaşığı tarçın
Karabiber
Tuz
Yapılışı:
Arpacık soğanların kabuklarını soyun
Tencereye yağları koyduktan sonra üzerine tavşan etlerini koyup 5 dakika kavurun
Soğanı, iri doğranmış havuç ve sarmısağı ekleyip kavurmaya devam edin, bu aşamada tarçını karışıma ilave edin
Daha sonra salça, doğranmış domates, tuz, karabiber koyup 2 bardak sıcak su ekleyin ve etler yumuşayıncaya kadar pişirin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul