Konu
:
Tavşan Yahni
Yalnız Mesajı Göster
Tavşan Yahni
06-26-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Tavşan Yahni
Malzemeler:
500 gr kuşbaşı tavşan
4 yemek kaşığı zeytinyağı
1 su bardağı sıcak su (arttırılabilir)
7-8 diş sarımsak
4 adet yeşil biber
2 adet orta boy soğan isteğe göre 10 adet arpacık soğan
2 yemek kaşığı salça
Tuz
Karabiber
İsteğe göre kekik
Yapılışı:
Orta boy bir tencereye zeytinyağını ve tavşan eti
Etler suyunu çekene kadar orta ateşte kavurun
Soğan, sarımsak, salça, doğradığınız biberleri ve suyu ekleyerek etler yumuşayana kadar (40 dakika) orta ateşte pişirin
Arada suyu eksilirse sıcak su ekleyebilirsiniz
Etleri ocaktan almadan 5 dakika önce tuz ve baharatlarını ekleyin
Pişen etinizi kızarmış patates ve pirinç pilavı ile servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul