Konu
:
Tavşanlı Kuru Bamya
Yalnız Mesajı Göster
Tavşanlı Kuru Bamya
06-26-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Tavşanlı Kuru Bamya
Malzemeler:
50 gr
kuru bamya
100 gr
tavşan eti
1 adet orta boy soğan
1 diş sarımsak
1 yemek kasığı domates & biber karışık salça
2 yemek kaşığı tereyağı
2 litre su
Tuz karabiber
bamyaları haşlamak için 1 kahve fincanı sirke
Yapılışı:
1- Bamyaları ipinden çıkarın, tencereye alarak 1 litre su ilave edin
1 fincan sirkeyi ekleyerek bamyalar yumuşayana kadar pişirin
2- Soğanı ve sarımsağı yemeklik doğrayın, tereyağında hafifçe pembeleşinceye kadar kavurun
Tavşan etleri tencereye alın, suyunu salıp çekinceye kadar kavurun
3- Salçayı ilave ederek 30 sn daha kavurun ve bamyaları ekleyin
4- 1 litre suyu ilave ederek karıştırın
Su kaynayana kadar harlı, kaynadıktan sonra ise kısık ateşte 30 dakika kadar pişirin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul