Konu
:
Tavşan Dolması
Yalnız Mesajı Göster
Tavşan Dolması
06-26-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Tavşan Dolması
Tavşan Dolması
Malzemeler
1 adet bütün temizlenmiş tavşan
6 diş sarımsak
1 adet havuç
1 adet kuru soğan
1 tatlı kaşığı tuz
1 çay kaşığı kekik
3 çorba kaşığı sıvı yağ
Hazırlanışı
İnce kıyılmış soğan yağda pembeleştirilir
Üzerine tavla zarı şeklinde doğranmış havuç katılır
Kapaklı olarak kısık ateşte 15 dakika pişirilir
Üzerine dövülmüş sarımsak, tuz ve kekik atılır
5 dakika sonra ateşten alınır, soğutulur
Tavşan açılır, kemikleri çıkarılır
Yüzeyine hazırlanan iç konur ve rulo yapılır
Dolma tencereye konur
Üzerine 3 su bardağı su katılır
Kaynama noktasına geldikten sonra ateş kısılır ve 45 dakika daha pişirilir
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul