Konu
:
Tavşan Budu Fırında
Yalnız Mesajı Göster
Tavşan Budu Fırında
06-26-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Tavşan Budu Fırında
Tavşan Budu Fırında
Malzemeler
4 parça tavşan budu
1 demet maydanoz
30 gram sade yağ
1 defne yaprağı
1 limon
7 kaşık zeytinyağı
Yeteri kadar tuz ve karabiber
Hazırlanışı
Porselen bir kaseye tavşan butlarını yerleştirin
Ayıklanmış, yıkanmış, kıyılmış maydanozla birlikte 1 limonun suyunu, 5 kaşık zeytinyağını, defne yaprağını, yeteri kadar tuz ve karabiberi serpin
Sonra etleri vakit vakit çevirerek 1 saat bu marinatta dinlendirin
Kalan zeytinyağıyle sade yağı bir tavaya koyarak ateşe oturtun
Yağ kızdıktan sonra tavşan butlarını marinet suyundan süzerek tavaya atıp, kızartın
Etlerin her iki tarafları da kızardıktan sonra tavadan çıkarıp, servis tabağına dizin
Üzerine zeytinyağı ve limon suyu dökülmüş marul salatasıyle birlikte servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul